Rörmokare Borlänge (117285)

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta inom VVS med installation och renovering.

Dina arbetsuppgifter

Rörmokare för inkoppling av ett litet LK golvvärmesystem. 10 mm moderna metallrör finns till befintligt väggelement som ska behållas. På detta ska T-stycke monteras för anslutning till LK golvvärmesystem med 8 mm \"plaströr\".

Vem är du?

Behörig VVS-montör som är engagerad och erfaren veteran med positiv inställning.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Ann-Christin Källström
023-3883505
Håkan Kellgren
023-3883501

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Borlänge

Publiceringsdatum

2018-10-04

Rörmokare Borlänge (117285)

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor