Reservdelsman till lastbilverkstad (131429)

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Reservdelsman till Lastbilsverkstad. Uppdragets längd är ca 2-3 måndader. Arbetstid 10.00-15.00. Kunskap i Kobra är ett krav.
Arbetsuppgifter: Sköta inleveranser, upp-packning, för-plock, lägga på lagerplats. Telefonkontakt med verkstäder m.m
Start omgående.

Vem är du?

Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter samt kunskap i Kobra.

Ansökan

Intresserad av uppdraget, ring eller maila nedan kontaktperson.

Kontaktperson(er)

Mari Svensson
021-580 24 02 / 021-580 24 00
Marin Matohanac
021-580 24 62

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Västerås

Publiceringsdatum

2019-04-23

Reservdelsman till lastbilverkstad (131429)

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor