Målning av fönster, på landet norr om Irsta (132962)

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Målning av fönster, varav tre stora fönster och en glasveranda.

Dina arbetsuppgifter

Målning av fönster, varav tre stora fönster och en glasveranda.

Vem är du?

En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan

Intresserad av uppdraget, ring nedanstående kontaktperson.

Kontaktperson(er)

Bertil Andersson
021-580 24 04 / 021-580 24 00
Mari Svensson
021-580 24 02 / 021-580 24 00

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Västerås

Publiceringsdatum

2019-04-23

Målning av fönster, på landet norr om Irsta (132962)

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor